HooligansMotors LadyRider Motoros Kendők CustomChrome Felvarrók Harley Davidson Online Hooligans Tattoo
A legjobb Harley-Davidson cuccok egy helyen!
Rólunk       Szállítás, garancia       Adatkezelés       Kacsolat      
Kosár tartalma
Az Ön kosara még üres.

Az Ön kosara még üres.
 
KERESÉS:
KERESÉS:
KERESÉS:
KERESÉS:
KERESÉS:
KERESÉS:

   
H-D Férfi Motoros Ruha » H-D Férfi Motoros Csizma
A Harley-Davidson® Férfi Westmore Motoros Csizma
Harley-Davidson®  Westmore - Motoros férfi bőr csizma prémium puhaságú és vastagságú marhabőrből azoknak,akik szeretik az elegáns és kényelmes csizmákat motorozás közben is! A marhabőr felső rész alatt a Goodyear cég által garantált minőségű olajálló és csúszásmentes gumi talp található. Belül a teljes hosszán puha bélés található,ami tovább növeli a komfort érzetet motorozás közben,amire tervezve lett!   Hooligans Harley-Davidson! Made in the USA!!!
Áraink megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Harley-Davidson® Alsten - Motoros Férfi Bőr csizma
Harley-Davidson®  Alsten - Motoros Férfi Bőr csizma a legvagányabb kivitelben és a legjobb minőségben. Prémium puhaságú és vastagságú marhabőrből készült a teteje,belül teljes hosszán puha,kényelmes bélés található. Oldalt YKK zipzárral tudod felhúzni és az olajálló,csúszásmentes talpat a Goodyear cég garantálja. Kell ettől több,hogy meggyőződja  minőségről? Kifejezetten motorozáshoz készült! 40-48as méretig rendelhető! Hooligans Harley-Davidson! Made in the USA!!!
Áraink megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Harley-Davidson® Badlands - Motoros Férfi Bőr csizma
Harley-Davidson®  Badlands - Motoros Férfi Bőr csizma hosszú motorozáshoz vagy csak a mindennapokra..teljesen mindegy,ez a csizma helyt fog állni. Marhabőr felső része vastagsága ellenére puha,mint a vaj és jól szellőző,puha bélése olyan,mintha felhőkön lépkednél. A talp részét a Goodyear adta hozzá,ami olajálló és csúszásmentes gumiból készült. Minden része motorozásra tervezve,tökéletes választás! 40-48as méretig rendelhető! Hooligans Harley-Davidson!!! Made in the USA!!!
Áraink megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Harley-Davidson® Booker - Motoros Férfi Bőr csizma
Harley-Davidson Booker - Motoros férfi bőrcsizma. Vastag,de kellemesen puha marhabőrből készült strapabíró motoros csizma a hosszú motoros túráktól a hétköznapi mászkálásig mindenhez kényelmes viselet. A belső bélése egy puha, párnázott réteg,kívül pedig egy férfias marhabőr réteg védi a lábad. A lábfejednél egy csattal tudsz állítani a bőségén,a lábad belső részén pedig a prémiumm minőségű YKK zipzárral tudod magadra állítani. Emellett a biztonságos és kényelmes motorozáshoz elengedhetetlen olajálló és csúszásgátló gumi talp minőségét a Goodyear cég garantálja! Kifejezetten motorozára tervezve! 40-48as méretig rendelhető! Hooligans Harley-Davidson! Made in the USA!!
Áraink megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Harley-Davidson® Brake Buckle - Motoros Férfi Bőr csizma
Harley-Davidson®  Brake Buckle - Motoros Férfi Bőr csizma a már megszokott minőségi marhabőrből. Olajálló és csúszásmentes gumi talpáról a Goodyear gondoskodott,míg a megbízható zipzárról a YKK. Ez már önmagában is garancia a minőségre. Kifejezetten motorozáshoz tervezve minden porcikája,de a hétköznapokban is egy kényelmes viselet! Rendelhető 40-48as méretig! Hooligans Harley-Davidson! Made in the USA!!!
Áraink megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Harley-Davidson® Delinquent - Motoros Férfi Bőr csizma
Harley-Davidson®  Delinquent - Motoros férfi magasszárú bőr csizma a legpuhább és legerősebb marhabőrből. A belseje puha,párnázott béléssel készül,a talpa pedig olajálló,csúszásmentes gumiból,amit a Goodyear cég garantál. A kényelmesebb felvételért belül prémium YKK zipzárral készül,tökéletesen motorozáshoz tervezve! 40-48as méretig rendelhető! Hooligans Harley-Davidson! Made in the USA!!!
Áraink megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Harley-Davidson® Distortion - Fekete Férfi Bakancs
Distortion - A Harley-Davidsontól már megszokott és elvárható minőségű és stílusú fekete,bőr motoros csizma. Kívülről csatok és szíjak,belülről egy zipzár biztosítja,hogy szorosan,de kényelmesen fogja a lábad ez a nagyszerű darab! A felső része a legfinomabb és legerősebb marhabőrből készült,a talpa pedig a Goodyear tervezése,ami szintén magáért beszél. Olaj és csúszásgátlós tervezése kifejezetten motorozásra lett kialakítva,ami még sosem okozott csalódást. Kitűnő választás,ha fontos a minőség és a megjelenés is számodra! Rendelhető 40-48as méretig!!!   Hooligans Harley-Davidson! Made in the USA!
Áraink megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Harley-Davidson® Diversion - Motoros Férfi bőr csizma
Harley-Davidson Diversion - Motoros férfi bőr csizma a legjobb minőségű,vastag marhabőrből. Ez a csizma igazi klasszikus fazonnal érkezik. A felső része marhabőr,a belseje egy jó nedvszívó,puha béléssel készül. A talpa egy olaj és csúszásálló gumi,amiért a Goodyear cég kezeskedik,még fűzők bújtatói és a belső részen lévő zipzár is edzett acélból készül. Ha van elnyűhetetlen bakancs,ami kifejezetten motorozáshoz készült,akkor ez az! 40-48as méretig válogathatsz! Hooligans Harley-Davidson! Made in the USA!!!
Áraink megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Harley-Davidson® El Paso - Motoros Férfi Bőr csizma
Harley-Davidson®  El Paso - Motoros Férfi Bőr csizma minőségi vastag és puha marhabőrből egy félcsizma fazonban. A prémium bőr felső rész alatt egy szintén garantált minőségű olajálló és csúszásmentes talp található,amit a Goodyear biztosít. A csizmát a belső YKK zipzárral tudod felhúzni,belseje egy teljes hosszon tartó puha bélés,ami még kényelmesebbé teszi benne minden lépésed és kilométered a motorodon. Kifejezetten motorozáshoz tervezve! 40-48as méretig rendelhető!!! Hooligans Harley-Davidson!! Made in the USA!!!
Áraink megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Harley-Davidson® Hustin - Motoros Férfi Bőr csizma
Harley-Davidson®  Hustin - Motoros férfi bőr csizma prémium puhaságú és vastagságú marhabőrből azoknak,akik szeretik az elegáns és kényelmes csizmákat motorozás közben is! A marhabőr felső rész alatt a Goodyear cég által garantált minőségű olajálló és csúszásmentes gumi talp található. Belül a teljes hosszán puha bélés található,ami tovább növeli a komfort érzetet motorozás közben,amire tervezve lett! 40-48as méretig rendelhető! Hooligans Harley-Davidson! Made in the USA!!!
Áraink megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
◄◄| |
1234
||►►© 2018   Harley-Davidson Online
info@hooligansmotors.com