HooligansMotors LadyRider Motoros Kendők CustomChrome Felvarrók Harley Davidson Online Hooligans Tattoo
A legjobb Harley-Davidson cuccok egy helyen!
Rólunk       Szállítás, garancia       Adatkezelés       Kacsolat      
Kosár tartalma
Az Ön kosara még üres.

Az Ön kosara még üres.
 
KERESÉS:
KERESÉS:
KERESÉS:
KERESÉS:
KERESÉS:
KERESÉS:

   

H-D Férfi Motoros Bőr Kabátok - Dzsekik » Harley-Davidson FXGR Switchback bőrdzseki

Harley-Davidson FXGR Switchback bőrdzseki

Harley-Davidson FXGR Switchback bőrdzseki

 

Egy valódi alkotás Harley-Davidson világhirű tervezése, megnyilvánulása és életrekelése egy bőrdzsekiben! Nem csak bármilyen bőrdszekiben hanem a Harley-Davidson FXGR Switchback bőrdzseki és egyben Harley-Davidson FXGR Switchback cordura dzseki. Esküszöm olyan mint egy Tarsnformer.

 

A Harley-Davidson FXGR Switchback bőrdzsekit össze lehet csomagolni az egész dzsekit mint egy kis sport táskát! Ez jó hogy ha esetleg nem is akarsz felvenni dzsekit. Durr bele az oldaltáskába vagy sokkal könyebb cipelni magaddal mint egy táskát is!

 

Kinyitod és kedvenc bőrdzsekid jelenik meg teljes pompájában! Protektor zsebes. 2 béléses melyekből egyik ki is vehető ha már a hidegebb idők nem zavarják motorzásunkat. Hidegebb időkre meg bizony az a bélés jól fog jönni. Termal bélés mely segit nem csak kizárni a hideget hanem a testhőmérsékletet megőrizni. Himzett Harley-Davidson logó a hátán és FXGR fém disz az elején. Puha protectorok belevarrva a könyök és vál részeinél.

 

Nos ez a rész az amit frappánsan Optimus Prime-nak nevezek! Ha esetleg túl meleg van a bőrdzsekihez a Harley-Davidson FXGR Switchback bőrdzsekid alkamzkodik. Egyszerűen lecipzározod a bőr részt a dzsekiről a hátulján található rejtett zipzárral. Majd a két panelt az elejéról. Jobb és bal mellkasáról. És ha még ez sem nyűgözött le amit és jól tudom hogy nem igaz.) Le is zipzározhatod a karokról is a bőr részt! Igy a Harley-Davidson FXGR Switchback bőrdzsekid levedlette a bőreit mint egy anakonda és fél Bőr és Fél Cordura dzsekivé válik! Azt hogy mit és mennyit cipzározol le az rajtad múlik. De egy biztos hogy ebben a dszekiben úgy teremted meg a megjelenésedet ahogy te éppen kivánod!

 

Harley-Davidson FXGR Switchback bőrdzseki

 

Switchback – Visszaváltoztatás! (nem hullámvasút:)

 

Hooligans Harley-Davidson!

 

 

The only way to ROCK!  

Mennyiség:   db  
Áraink megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
A kiválasztott termék bekerült a kosarába.
© 2018   Harley-Davidson Online
info@hooligansmotors.com